EBM VIROLETDades de contacte:

Carrer Molí de la Torre, 169
08915 Badalona
93 465 10 47 
Codi del centre 08072504
Mapa de localització

Horari escolar:

Matí: Entrada de 8.45 a 9.30h. Sortida d’11.45 a 12h.
Tarda: Entrada de 15 a 15.15h. Sortida de 16.30 a 17h

Servei d'acollida: de 7.45 a 8.45h i de 17 a 18h

Període lectiu: de setembre a juliol (ambdós inclosos)

Període d'adaptació progressiu que permet respectar el ritme de l'infant

Participació dels pares i de les mares: Consell Escolar, AMPA, Tallers formatius, Activitats i festes que s’organitzen a l'escola.

Capacitat: 107 places 

  • 1 aula 0-1 any: 8 alumnes màxim
  • 3 aules 1-2 anys: 13 alumnes màxim per aula
  • 3 aules 2-3 anys: 20 alumnes màxim per aula

Instal·lacions: Aula de psicomotricitat, Sala polivalent, Espai dormitori integrat a l'aula. Aules molt lluminoses, Espai per a l'alletament, Pati ampli amb arbres i enjardinat. Menjador escolar amb cuina pròpia. Edifici sense barreres arquitectòniques.
Oferta formativa: 1r cicle d'educació infantil.

Característiques del centre:

Acull els infants de tota la ciutat però majoritàriament de la zona de Bufalà i Morera. Les seves instal·lacions estan pensades per al desenvolupament integral de l'infant. El projecte pedagògic de l'escola s’emmarca en els principis d'educació inclusiva i coeducadora posant especial èmfasi a l'atenció individualitzada, la diversitat i al ritme de desenvolupament propi de cada nen o nena. La nostra linia metodològica parteix del respecte a l'infant com a persona, la llibertat de moviments, l'expressió de sentiments, l'acurada relació adult-infant i l'adquisició d'hàbits higiènics i saludables. Compartim un projecte comú: el d'acompanyar els infants en el seu procés de creixement, dins d'un ambient obert i acollidor per a tots els infants i les seves families, amb espais preparats per oferir un clima agradable en un ambient distès que fomenti la participació de les families.
Projectes singulars: Programa Thao" (promoció alimentació i hàbits saludables). Projecte de transició al segon cicle d'educació infantil (parvulari). Projecte de col·laboració amb el Centre de Desenvolupament Infantili Atenció Precoç (CDAP). Projecte de col·laboració amb el Departament de Salut de l'Ajuntament de Badalona.

Més informació de l'Escola Bressol Municipal Virolet a la web de l'Ajuntament de BadalonaTambé podeu veure més imatges i algun vídeo en aquest enllaç.